Referat fra medlemsmødet søndag den 5. november 2017 kl. 10.00 i klubhuset i Ellinglund.

 

  1. Meddelelser:  fremmødte spillere: 23

·         På KalundborgMessen fik vi præsenteret os, men vi fik ikke indmeldt nogen. Vi må afvente, om der dukker nogen op.

·         Juleturneringer i Nykøbing Sj. den 19.11 og i Hulby den 26.11

 

  1. DPF–hold i 2018

·         Peer fremlægger begrundelsen for forslaget om kun et hold (vi har brugt 24 spillere i 2017 for at stille med 2 x 7 spillere, det er ofte langt væk vi spiller og risikerer at tale stort, hvilket ikke motiverer, et hold giver større mulighed for at stille et stærkt hold)

·         Lang diskussion om det. Resulterende i, at vi afventer til DPF har meldt de rigtige datoer ud, og derefter beslutter om vi stiller et eller to hold.

·         Der var 18 spillere, som gerne vil spille -  fundet ved håndsoprækning

·         Peer skriver til DPF for at få datoerne meldt ud og samtidig nævner han det urimelige i at ½-delen af puljens hold kører meget langt for at spille, når den anden ½-del spiller langt tættere på Kalundborg.

 

  1. DGI-holdene i 2018

·         Mange meninger for og imod, så enighed blev ikke opnået, trods mange kommentarer, men der blev alligevel enighed om, at holdlederne for de 6 hold mødes, og i det forum snakkes der om vi skal flytte nogle spillere ”op” i A og andre ”ned”. Formålet skal være, at spillere i B eller C får mulighed/chancen for at spille i A, hvilket de ikke har/får under den nuværende opstillingsmåde, hvor holdene selv supplerer op. Formålet skal også være at gøre de to A-hold ”stærkest” mulige.

 

  1. Kalenderen for 2018

·         Fakkelturneringen er ikke med i 2018, men vi snakker senere om den skal tages op igen i 2019.

·         Den femtårnede flyttes til den 27. maj

 

  1. Juleturnering søndag den 19. november kl. 10.00 – årets sidste turnering – suppe, gløgg og æbleskiver.

·         OK

 

  1. Eventuelt

·         Gerne lys på huset igen og måske skal bænken flyttes.

 

 

Efter mødet samledes en større flok ved lysmasten, fik den lagt ned og erstattet de to rør, som vi ikke skiftede sidst, så nu burde det fungere nogle år. På sigt skal vi nok have nogle nye projektører med LED-lys. De gamle er slidte.

 

Referent Peer